Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 500 g cebuli, pokrojonej w piórka
- 50 g brązowego cukru
- 60 ml oleju roślinnego
- 50 g octu balsamicznego
Przygotowanie
- Zamocuj mieszadło saute w kielichu do gotowania.
- Umieść 500 g cebuli oraz 60 ml oleju roślinnego. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Dodaj 50 g brązowego cukru oraz 50 g octu balsamicznego. Zamknij pokrywę kielicha.
- Duś.
- Gotowe do podania! Smacznego!