Karmelizowana cebula


2 porcje 25 minut

Idealny dodatek do wielu potraw

Pobierz przepis

Składniki

  • 500 g cebuli, pokrojonej w piórka
  • 50 g brązowego cukru
  • 60 ml oleju roślinnego
  • 50 g octu balsamicznego

Przygotowanie

  1. Zamocuj mieszadło saute w kielichu do gotowania.
  2. Umieść 500 g cebuli oraz 60 ml oleju roślinnego. Zamknij pokrywę kielicha.
  3. Smaż saute.
  4. Dodaj 50 g brązowego cukru oraz 50 g octu balsamicznego. Zamknij pokrywę kielicha.
  5. Duś.
  6. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®