Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 300 g marchewki, pokrojonej w plastry
- 20 g miodu
- 30 g masła
- 20 g octu jabłkowego
- 1/4 łyżeczki soli
- 1/8 łyżeczki pieprzu
- 1/8 łyżeczki pietruszki
Przygotowanie
- Zamocuj mieszadło saute w kielichu do gotowania.
- Umieść 300 g marchewek, 30 g masła oraz 20 ml octu jabłkowego. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Dodaj 20 g miodu, 1/4 łyżeczki soli oraz 1/8 łyżeczki pieprzu. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Całość przełóż na talerz, posyp posiekaną pietruszką. Gotowe do podania! Smacznego!