Jajka gotowane na twardo


5 porcje 14 min

W Kohersen Mycook możesz także ugotować jajka.

Pobierz przepis

Składniki

  • 1-9 jajek
  • 750 ml wody

Przygotowanie

  1. Do naczynia głównego wypełnionego wodą włożyć koszyczek z jajkami.
  2. ikona_czas

    14 min

    ikona_temperatura

    120°C

    ikona_obroty

    3

  3. Wyjąć koszyczek przy pomocy rączki do koszyczka. By wystudzić jajka, umieścić koszyczek pod bieżącą zimną wodą.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®