Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Jajka gotowane na parze
6+ porcje 10 minut
Podstawowy przepis wykorzystywany także do przygotowania innych potraw
Pobierz przepis
Składniki
- 1-8 jajek
- 500 ml wody
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Wlej 500 ml wody do kielicha do gotowania.
- Umieść 1-8 jaj w koszyczku i włóż koszyczek do naczynia do gotowania na parze.
- Gotuj na parze.
- Gotowe do podania! Smacznego!