Jajka gotowane na parze


6+ porcje 10 minut

Podstawowy przepis wykorzystywany także do przygotowania innych potraw

Pobierz przepis

Składniki

  • 1-8 jajek
  • 500 ml wody

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Wlej 500 ml wody do kielicha do gotowania.
  3. Umieść 1-8 jaj w koszyczku i włóż koszyczek do naczynia do gotowania na parze.
  4. Gotuj na parze.
  5. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®