Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Guacamole
2 porcje 15 min.
Meksykański sos na bazie awokado, pyszny dodatek do kanapek czy dip do chipsów.
Pobierz przepis
Składniki
- 2 bardzo dojrzałe awokado
- 1 czerwona cebula
- 1 ząbek czosnku
- ½ drobno posiekanej papryczki chili
- sok z ½ cytryny
- sok z limonki
- łyżka oliwy
- świeża kolendra
Przygotowanie
- Czerwoną cebulę i czosnek rozdrobnij w kielichu blendera.
- Przykręć ostrze i nałóż kielich na urządzenie.
- Następnie obrane awokado skrop cytryną i dodaj do rozdrobnionej cebuli. Dodaj pozostałe składniki – oliwę i świeżą kolendrę. Zblenduj delikatnie.