Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Grzyby saute
3 porcje 10 minut
Aromatyczny dodatek do dań, zwłaszcza mięsnych, lub pyszna przystawka
Pobierz przepis
Składniki
- 1/4 cebuli, obrana
- 1 ząbek czosnku, obrany
- 30 ml oliwy z oliwek
- 150 g pieczarek
- Sól i pieprz do smaku
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Włóż 1/4 cebuli i 1 ząbek czosnku.
- Posiekaj.
- Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha i dodaj 30 ml oleju.
- Smaż (saute).
- Dodaj 150 g grzybów, sól i pieprz.
- Wymieszaj.
- Gotowe do podania! Smacznego!