Grzyby saute


3 porcje 10 minut

Aromatyczny dodatek do dań, zwłaszcza mięsnych, lub pyszna przystawka

Pobierz przepis

Składniki

  • 1/4 cebuli, obrana
  • 1 ząbek czosnku, obrany
  • 30 ml oliwy z oliwek
  • 150 g pieczarek
  • Sól i pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Włóż 1/4 cebuli i 1 ząbek czosnku.
  3. Posiekaj.
  4. Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha i dodaj 30 ml oleju.
  5. Smaż (saute).
  6. Dodaj 150 g grzybów, sól i pieprz.
  7. Wymieszaj.
  8. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®