Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 275 g jabłek deserowych, wydrążonych, pokrojonych na ćwiartki
- 450 ml wody
- 4 goździki
- szczypta cynamonu
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 275 g jabłek w kielichu do gotowania.
- Posiekaj.
- Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha.
- Dodaj 450 ml wody, 4 goździki i szczyptę cynamonu.
- Ugotuj.
- Przecedź przez drobne sitko do kubków.
- Gotowe do podania! Smacznego!