Ganache czekoladowy


2 porcje 10 minut

Tradycyjny krem czekoladowy o aksamitnej konsystencji

Pobierz przepis

Składniki

  • "150 g gorzkiej czekolady, grubo posiekanej
  • 100 g śmietanki 36%"

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. Dodaj 150 g gorzkiej czekolady. Zamknij pokrywę kielicha.
  2. Posiekaj.
  3. Zgarnij szpatułką ze ścianek, dodaj 100 g śmietanki 36%. Zamknij pokrywę kielicha.
  4. Wymieszaj.
  5. Całość przelej do miski. Pozostaw do ostygnięcia, aby zgęstniał. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®