Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Ganache czekoladowy
2 porcje 10 minut
Tradycyjny krem czekoladowy o aksamitnej konsystencji
Pobierz przepis
Składniki
- "150 g gorzkiej czekolady, grubo posiekanej
- 100 g śmietanki 36%"
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. Dodaj 150 g gorzkiej czekolady. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- Zgarnij szpatułką ze ścianek, dodaj 100 g śmietanki 36%. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Całość przelej do miski. Pozostaw do ostygnięcia, aby zgęstniał. Smacznego!