Frittata z Warzywami


2 porcje 25 minut

ekka i puszysta frittata z warzywami, idealna na śniadanie lub brunch. Wystarczy kilka składników, by stworzyć pyszne, pożywne danie.

Pobierz przepis

Składniki

  • 4 jajka
  • 1 cukinia
  • 1 czerwona papryka
  • 1 cebula
  • 50 g sera feta
  • Sól
  • Pieprz
  • 1 łyżka oliwy z oliwek

Przygotowanie

  1. Na patelni KOHERSEN rozgrzej oliwę, dodaj pokrojoną cebulę, paprykę i cukinię, smaż przez 5 minut.
  2. W misce roztrzep jajka z solą i pieprzem, wlej na patelnię, dodaj pokruszoną fetę. Smaż na małym ogniu, aż jajka się zetną, następnie dopiecz pod przykryciem.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®