Duszone żeberka z boczkiem i grzybami


3 porcje 2 godziny 23 minuty

Soczyste żeberka duszone z boczkiem oraz grzybami

Pobierz przepis

Składniki

  • 550 g żeberek wołowych, pokrojonych na kawałki
  • 20 g bekonu, posiekanego
  • 30 g grzybów, pokrojonych w plastry
  • 50 ml mleka
  • 10 g ząbków czosnku, posiekanych
  • 30 g cebuli, pokrojonej w kostkę
  • 50 g selera, pokrojonego w kostkę
  • 50 g marchewki, pokrojonej w kostkę
  • 1000 ml bulionu wołowego
  • 30 g koncentratu pomidorowego
  • 200 ml czerwonego wina
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 5 g rozmarynu
  • 20 g masła
  • 4 g soli
  • 3 g pieprzu
  • 1 g białego pieprzu
  • Danie główne

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®