Domowy lukier


6+ porcje 1 min

Lukier, który możemy wykorzystywać przez cały rok. Idealny na świąteczne wypieki, a także na domowe ciastka dla dzieci. Wysycha bardzo szybko i nie zawiera żadnych dodatkowych substancji wzmacniających słodki smak. Warto go przygotowywać szczególnie dla najmłodszych do ozdabiania ciasteczek.

Pobierz przepis

Składniki

  • 1 białko dużego jaja
  • ¾ szklanki cukru pudru

Przygotowanie

  1. W naczyniu głównym robota zamocować motylek. Umieścić białko oraz cukier i ubijać do idealnej konsystencji lukru.
  2. ikona_czas

    1 min

    ikona_obroty

    4

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®