Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Dip z ciecierzycy i szpinaku
2 porcje 10 minut
Dodatek do pieczywa, nachosów, surowych warzyw
Pobierz przepis
Składniki
- 300 g gotowanej ciecierzycy
- 150 g świeżego szpinaku
- 30 ml oliwy z oliwek extra virgin
- 60 ml wody
- 30 ml soku z cytryny
- 5 gałązek świeżej kolendry, pociętych na kawałki
- 2-3 ząbków czosnku, do smaku
- 1 łyżeczka drobnej soli
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść wszystkie składniki w kielichu do gotowania.
- Wymieszaj.
- Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha.
- Posiekaj.
- Gotowe do podania! Smacznego!