Dip jogurtowy z masłem orzechowym


6+ porcje 30 sek.

Przedstawiam idealny dodatek do warzyw gotowanych na parze. Lekki, pyszny dip na bazie jogurtu greckiego.

Pobierz przepis

Składniki

  • 200g jogurtu greckiego
  • 2 łyżki masła orzechowego
  • świeża kolendra
  • łyżka syropu klonowego
  • sól i świeżo mielony pieprz

Przygotowanie

  1. W naczyniu miksującym umieść wszystkie składniki i zmiksuj do uzyskania gładkiego dipu. Dopraw solą i pieprzem.
  2. ikona_czas

    30 sek.

    ikona_obroty

    6

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®