Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Dip jogurtowy z masłem orzechowym
6+ porcje 30 sek.
Przedstawiam idealny dodatek do warzyw gotowanych na parze. Lekki, pyszny dip na bazie jogurtu greckiego.
Pobierz przepis
Składniki
- 200g jogurtu greckiego
- 2 łyżki masła orzechowego
- świeża kolendra
- łyżka syropu klonowego
- sól i świeżo mielony pieprz
Przygotowanie
- W naczyniu miksującym umieść wszystkie składniki i zmiksuj do uzyskania gładkiego dipu. Dopraw solą i pieprzem.