Deser z mango i truskawkami


2 porcje 5 minut

Szybki deser owocowy

Pobierz przepis

Składniki

  • "360 g dojrzałego mango, pokrojonego w kostkę
  • 30 ml świeżo wyciśniętego soku z cytryny
  • 185 ml mleka skondensowanego
  • 250 g jogurtu greckiego
  • 250 g truskawek, pokrojonych na ćwiartki"

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. Umieść w kielichu do gotowania 360 g dojrzałego mango, 30 ml świeżo wyciśniętego soku z cytryny, 185 ml mleka skondensowanego i 250 g jogurtu greckiego. Zamknij pokrywę kielicha.
  2. Wymieszaj.
  3. Wlej do 4 misek, udekoruj truskawkami i podawaj od razu lub przechowuj w lodówce. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®