Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 1 łyżka nasion kolendry
- 2 łyżeczki kminu rzymskiego
- 1 łyżeczka czarnego pieprzu
- 2 łyżki oleju roślinnego
- 3 ząbki czosnku
- 2 małe brązowe cebule, przepołowione
- 5-10 małych i dużych czerwonych papryczek chilli
- 1 łyżeczka zmielonego korzenia kolendry
- 1 mały kawałek galangalu
- 4 łodygi trawy cytrynowej, posiekane
- 1 łyżka sosu rybnego
- Skórka limonki
- 6 liści limonki kaffir, usunięte łodygi
- 1/2 łyżeczki papryki
- 1/2 łyżeczki kurkumy
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Włóż czarny pieprz, kolendrę i kmin rzymski.
- Wymieszaj.
- Dodaj 2 łyżki oleju, 5-10 małych i dużych czerwonych chili, 2 małe brązowe cebule, 3 ząbki czosnku, 4 łodygi trawy cytrynowej, 1 mały kawałek galangalu, skórkę z limonki, 6 liści limonki kaffir.
- Posiekaj.
- Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha.
- Posiekaj.
- Dodaj pozostałe składniki.
- Posiekaj.
- Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha.
- Posiekaj.
- Używaj jako dodatek. Smacznego!