Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 100 g pasty daktylowej
- 4 jajka
- 180 g mąki tortowej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 120 g cukru drobnego
- 1 łyżeczka sody oczyszczonej
- 100 g oleju roślinnego
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. W kielichu umieść 100 g pasty daktylowej, 4 jajka, 180 g mąki tortowej, 1 łyżeczkę proszku do pieczenia, 120 g cukru drobnego, 1 łyżeczkę sody oczyszczonej i 100 g oleju roślinnego. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Wymieszaj.
- Przelej mieszankę do formy. Napełniając ją do dwóch trzecich. Rozgrzej piekarnik do 160 ℃. Piecz w piekarniku przez 40 minut.
- Gotowe do podania! Smacznego!