Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Chińska wieprzowina w 5 smakach
4 porcje 1 godzina 35 minut
Potrawa kuchni azjatyckiej, świetnie komponuje się z ryżem lub makaronem
Pobierz przepis
Składniki
- 375 g filetów wieprzowych, pokrojonych w kostkę o boku 1 cm
- suszone grzyby, namoczone w gorącej wodzie, aby zmiękły, a następnie odcedzone
- 100 g słodkiej kukurydzy z puszki
- 170 ml wywaru warzywnego
- 200 g kawałków ananasa
- 1/2 papryki, pozbawionej pestek i pokrojonej w plasterki
- 110 g fasoli z puszki
- 1 czerwone chili, pozbawione nasion i drobno posiekane
- 2 cm świeżego imbiru, obranego i posiekanego
- 1 łyżka ciemnego sosu sojowego
- 2 łyżeczki mąki kukurydzianej
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść wszystkie składniki w kielichu do gotowania i wymieszaj szpatułką.
- Gotuj.
- Gotuj.
- Gotowe do podania! Smacznego!