Brokuły gotowane na parze


3 porcje 20 minut

Zdrowy i lekki dodatek do dań głównych

Pobierz przepis

Składniki

  • 1 główka brokuła
  • 500 ml wody
  • sól, pieprz, zioła wedle uznania (np. oregano, tymianek)

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Wlej 500 ml wody.
  3. Podziel brokuły na małe kawałki.
  4. Umieść brokuły w naczyniu do gotowania na parze i ustaw je w odpowiedniej pozycji. Przykryj pokrywą.
  5. Gotuj na parze.
  6. Dopraw do smaku. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®