Barszcz rosyjski


4 porcje 1 godzina 5 minut

Jest to typowy barszcz rosyjski, najlepsze danie na zimę.

Pobierz przepis

Składniki

  • 250 g mięsa wołowego, pokrojonego w kostkę
  • 1 l wody
  • 30 g ziemniaków, pokrojonych w kostkę
  • 30 g cebuli, pokrojonej w kostkę
  • 30 g marchewki, pokrojonej w kostkę
  • 20 g pomidora, pokrojonego w kostkę
  • 20 g selera naciowego, pokrojonego w kostkę
  • 20 g kapusty, pokrojonej w kostkę
  • 20 ml oliwy z oliwek
  • 3 g soli
  • 20 g sosu pomidorowego
  • 5 ml soku z cytryny
  • 10 ml octu jabłkowego
  • 40 g masła

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®