Bananowo-awokadowe lody na patyku


4 porcje 10 minut + 4 godziny

Pyszne, domowe lody w zdrowym wydaniu

Pobierz przepis

Składniki

  • 1 ½ awokado
  • 2 banany (ok. 250 g), pokrojone na kawałki
  • 200 g śmietanki (może być kokosowa)
  • 2 łyżki syropu klonowego
  • 1 ½ łyżki nasion chia

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Umieść wszystkie składniki w kielichu do gotowania.
  3. Posiekaj.
  4. Przełóż do 6 foremek na kostki lodu (ok. 100 ml każda), włóż patyczki i wstaw do zamrażarki na minimum 4 godziny lub na całą noc, aż do zamrożenia.
  5. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®