Azjatycki sos dipowy


4 porcje 22 minuty

Dodatek do dań i przekąsek w stylu azjatyckim

Pobierz przepis

Składniki

  • 3 ząbki czosnku
  • 3 gałązki świeżej kolendry, łodygi i liście
  • 60 ml sosu sojowego
  • 60 ml ryżowego octu winnego
  • 50 g cukru
  • 60 ml soku z cytryny

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. Umieść czosnek i kolendrę w kielichu do gotowania.
  2. Posiekaj.
  3. Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha.
  4. Dodaj wszystkie pozostały składniki.
  5. Ugotuj.
  6. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®