Ajo Blanco - hiszpański chłodnik


4 porcje 1 godzina 13 minut

Hiszpański chłodnik na bazie migdałów i czosnku

Pobierz przepis

Składniki

  • 200 g migdałów
  • 150 g czerstwego pieczywa
  • 4 ząbki czosnku
  • 25 ml oliwy z oliwek
  • 30 ml octu jabłkowego
  • 1250 ml wody
  • 20 g winogron
  • 1 łyżeczka soli
  • 1/2 łyżeczki pieprzu

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®