Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Śliwki w czekoladzie
4 porcje 20 min
Ten przepis to moja ulubiona pozycja na jesień. Cudowny, kremowy dodatek do naleśników. Krem czekoladowy ze śliwkami, czekoladą i cynamonem jest alternatywą dla przetworzonych smarowideł sklepowych. Szybko przygotowany w robocie Kohersen Mycook.
Pobierz przepis
Składniki
- 1kg śliwek węgierek ( umytych i pozbawionych pestek )
- 100g czekolady gorzkiej
- sok z jednej pomarańczy
- cynamon
Przygotowanie
- Do naczynia głównego wrzuć wszystkie składniki i włącz parametry gotowania
- Wyjmij miarkę z czarnej pokrywy
- Gotowe i gorące smarowidło przełożyć do słoiczków. Można zawekować lub spożyć w ciągu tygodnia.