Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej
Siekanie
Prędkość: 5 - 7
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 1-5 min
ROZDRABNIANIE, KRUSZENIE
Prędkość: 7 - 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 30 s - 2 min
UGNIATANIE, ZACIERANIE
Prędkość: 7 - 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 30 s - 2 min
MIELENIE
Prędkość: 5 - 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 30 s - 2 min
PROSZKOWANIE
Prędkość: 7 - 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 30 s - 2 min
ŚCIERANIE
Prędkość: 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 10 - 30 s
ŁĄCZENIE, BLENDOWANIE
Prędkość: 1 - 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 10 - 30 s
UBIJANIE
Prędkość: 3 - 4
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 1 - 5 min
EMULGOWANIE
Prędkość: 3 - 4
Temp.: 40 - 80°C
Grzanie: 0
Czas: 1 - 5 min
MIKSOWANIE
Prędkość: 1 - 10
Temp.: 0 - 80°C
Grzanie: 0 - 5
Czas: 10 - 30 s
GOTOWANIE
Prędkość: 1 - 10
Temp.: 37 - 120°C
Grzanie: 1 - 10
Czas: 10 - 30 s
MIESZANIE
Prędkość: 1 - 3
Temp.: 90 - 120°C
Grzanie: 8 - 10
Czas: 5 min - 1 h
GOTOWANIE NA PARZE
Prędkość: 0
Temp.: 120°C
Grzanie: 10
Czas: 15 min - 1 h
PARZENIE
Prędkość: 0 - 2
Temp.: 90 - 120°C
Grzanie: 8 - 10
Czas: 5 min - 2 h
KONFITOWANIE
Prędkość: 0 - 4
Temp.: 37 - 60°C
Grzanie: 1 - 5
Czas: 45 min - 7 h
WYRABIANIE CIASTA
Prędkość: 3
Temp.: 0 - 37°C
Grzanie: 0 - 2
Czas: 3 - 20 min
GOTOWANIE WE WRZĄTKU
Prędkość: 0
Temp.: 100°C - 120°C
Grzanie: 10
Czas: 30 min - 4 h
UTRZYMANIE CIEPŁA
Prędkość: 0
Temp.: 45°C - 85°C
Grzanie: 3 - 7
Czas: wg uznania
SOUS VIDE
Prędkość: 0
Temp.: 50°C - 85°C
Grzanie: 3 - 7
Czas: 20 min - 12 h
FERMENTACJA
Prędkość: 0
Temp.: 37°C - 85°C
Grzanie: 2
Czas: 20 min - 2 h
KĄPIEL WODNA
Prędkość: 0
Temp.: 120°C
Grzanie: 9 - 10
Czas: 10 min - 2 h
FUNKCJA TURBO
Prędkość: 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 10 - 30 s
WOLNOWARZENIE
Prędkość: 0 - 2
Temp.: 80°C - 100°C
Grzanie: 4 - 8
Czas: 1 - 12 h
WYCISKANIE
Prędkość: 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 10 - 30 s
SMAŻENIE
Prędkość: 1 - 2
Temp.: 100 - 120
Grzanie: 8 -10
Czas: 2 min - 2 h
ODGRZEWANIE
Prędkość: 0
Temp.: 95°C
Grzanie: 5
Czas: 1 - 60 min
NABIAŁ
Prędkość: 1
Temp.: 37°C
Grzanie: 2
Czas: 30 min
DANIA W KOSZYCZKU
Prędkość: 0 - 5
Temp.: 80°C - 120°C
Grzanie: 8 - 10
Czas: 20 - 60 min
DUSZENIE
Prędkość: 0
Temp.: 80°C - 120°C
Grzanie: 8 - 10
Czas: 1 - 6 h
JAK W GARNKU
Prędkość: 0
Temp.: 37°C - 120°C
Grzanie: 1 - 10
Czas: 1 min - 12 h