Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Siekanie

Prędkość: 5 - 7
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 1-5 min

ROZDRABNIANIE, KRUSZENIE

Prędkość: 7 - 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 30 s - 2 min

UGNIATANIE, ZACIERANIE

Prędkość: 7 - 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 30 s - 2 min

MIELENIE

Prędkość: 5 - 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 30 s - 2 min

PROSZKOWANIE

Prędkość: 7 - 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 30 s - 2 min

ŚCIERANIE

Prędkość: 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 10 - 30 s

ŁĄCZENIE, BLENDOWANIE

Prędkość: 1 - 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 10 - 30 s

UBIJANIE

Prędkość: 3 - 4
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 1 - 5 min

EMULGOWANIE

Prędkość: 3 - 4
Temp.: 40 - 80°C
Grzanie: 0
Czas: 1 - 5 min

MIKSOWANIE

Prędkość: 1 - 10
Temp.: 0 - 80°C
Grzanie: 0 - 5
Czas: 10 - 30 s

GOTOWANIE

Prędkość: 1 - 10
Temp.: 37 - 120°C
Grzanie: 1 - 10
Czas: 10 - 30 s

MIESZANIE

Prędkość: 1 - 3
Temp.: 90 - 120°C
Grzanie: 8 - 10
Czas: 5 min - 1 h

GOTOWANIE NA PARZE


Prędkość: 0
Temp.: 120°C
Grzanie: 10
Czas: 15 min - 1 h

PARZENIE

Prędkość: 0 - 2
Temp.: 90 - 120°C
Grzanie: 8 - 10
Czas: 5 min - 2 h

KONFITOWANIE


Prędkość: 0 - 4
Temp.: 37 - 60°C
Grzanie: 1 - 5
Czas: 45 min - 7 h

WYRABIANIE CIASTA

Prędkość: 3
Temp.: 0 - 37°C
Grzanie: 0 - 2
Czas: 3 - 20 min

GOTOWANIE WE WRZĄTKU

Prędkość: 0
Temp.: 100°C - 120°C
Grzanie: 10
Czas: 30 min - 4 h

UTRZYMANIE CIEPŁA

Prędkość: 0
Temp.: 45°C - 85°C
Grzanie: 3 - 7
Czas: wg uznania

SOUS VIDE

Prędkość: 0
Temp.: 50°C - 85°C
Grzanie: 3 - 7
Czas: 20 min - 12 h

FERMENTACJA

Prędkość: 0
Temp.: 37°C - 85°C
Grzanie: 2
Czas: 20 min - 2 h

KĄPIEL WODNA

Prędkość: 0
Temp.: 120°C
Grzanie: 9 - 10
Czas: 10 min - 2 h

FUNKCJA TURBO

Prędkość: 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 10 - 30 s

WOLNOWARZENIE

Prędkość: 0 - 2
Temp.: 80°C - 100°C
Grzanie: 4 - 8
Czas: 1 - 12 h

WYCISKANIE

Prędkość: 10
Temp.: 0
Grzanie: 0
Czas: 10 - 30 s

SMAŻENIE

Prędkość: 1 - 2
Temp.: 100 - 120
Grzanie: 8 -10
Czas: 2 min - 2 h

ODGRZEWANIE

Prędkość: 0
Temp.: 95°C
Grzanie: 5
Czas: 1 - 60 min

NABIAŁ

Prędkość: 1
Temp.: 37°C
Grzanie: 2
Czas: 30 min

DANIA W KOSZYCZKU


Prędkość: 0 - 5
Temp.: 80°C - 120°C
Grzanie: 8 - 10
Czas: 20 - 60 min

DUSZENIE

Prędkość: 0
Temp.: 80°C - 120°C
Grzanie: 8 - 10
Czas: 1 - 6 h

JAK W GARNKU


Prędkość: 0
Temp.: 37°C - 120°C
Grzanie: 1 - 10
Czas: 1 min - 12 h